Strato-Vani album Logo

< Terug

Nieuwe CD van STRATO-VANI is bijna volledig klaar (23/08/2010)

Vanaf half september zal het nieuwe album overal verkrijgbaar zijn. Je zal op die cd maar liefst 23 nummers terugvinden.
Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Will Tura komt er op het album ook een bijzonder mooie Tura Medley te staan met enkele van zijn grootste hits. Marc Cortens toert ondertussen trouwens nog altijd met Will Tura.


En dat Marc een bezige bij is, dat is duidelijk. Ondertussen heeft hij ook nog een album opgenomen met Wim Leys. 
Het is een cd geworden boordevol Nederlandstalige rock & roll nummers.
Hij heeft zelfs Ruth McKenny, de originele zanger van "Rocking in the street", kunnen strikken om een nieuwe versie in te zingen samen met Wim Leys.
Wim zingt in het Nederlands en Ruth in het Engels. Dit nummer is vroeger een mega hit geweest voor Ruth McKenny in Europa. 
Er werden miljoenen platen verkocht. De nieuwe versie staat momenteel terug in de officiële hitlijst (ULTRATOP). En ook in Nederland is de single ondertussen uitgebracht.


Wim Leys & Ruth McKenny hebben trouwens een hele toffe clip opgenomen in een prachtige spiegeltent. Als je deze link volgt kan je de clip zien en "Rocking in the street" beluisteren: http://www.youtube.com/watch?v=1l3EdwkVqpk

De cd "Altijd en overal" van Wim Leys kan ook aan huis geleverd worden.